Specialist 'Pamela'

.

Over Pamela

Hoeveel beroepen bestaan er waar je de hele dag “aan” staat met dezelfde groep mensen? En dat deze mensen nog volop in ontwikkeling zijn “wie ze zijn” en van vele dingen nog niet bewust waarom ze doen wat ze doen. Als leerkracht mag je dit proces van heel dichtbij volgen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. Wat bij het ene kind prima werkt, heeft soms een heel ander effect op de ander. Waar je met de ene klas 1 richting op gaat, vliegen ze bij een andere groep alle kanten op.

Groepsdynamiek is echt een vak apart. Het maakt het verschil of je na schooltijd met een glimlach terugkijkt op de dag of peinzend en fronsend de deur sluit, omdat je het gevoel krijgt de grip niet te hebben. Ik zou jou heel graag willen begeleiden bij dit proces!

Over mij

Mijn naam is Pamela van Walbeek en ben sinds 1999 werkzaam in het basisonderwijs. Hier heb ik verschillende functies vervuld als leerkracht (vooral bovenbouw), bouwcoördinator, gedragscoördinator en coachen van zij-instromers en startende leerkrachten. Ik heb 2 inmiddels volwassen kinderen, waarbij het bij de jongste op de basis-en middelbare school qua leren en gedrag meer begeleiding vergde. Hierdoor zag ik van heel dichtbij wat onmacht en onkunde met een kind kan doen. Op dit moment is het een krachtige, zelfbewuste, zelfverzekerde jongeman die vol geluk in het leven staat en succes heeft in het werk wat hij doet. Mijn hart vult zich met trots als ik zie wat de juiste begeleiding met een mensenleven kan doen.

Ik heb Jelly leren kennen in 2014 toen zij een groep bij ons op school begeleidde. Haar RESPECT aanpak sprak mij direct aan: duidelijk, toegepast op de situatie en niet een lesje op zich, maar iets wat ieder moment van de dag terug te pakken is. Hierdoor gaat het leven in de klas, bij zowel de leerkracht als de kinderen. Je leert de kinderen en jezelf tools voor het leven. Ik kon niet wachten tot Jelly haar eerste boek uitkwam: wat herkenbaar wat er allemaal beschreven werd!
Met heel veel plezier heb ik uiteindelijk de opleiding Klasse(n)Kracht Specialist gevolgd. Op dit moment werk ik voor een bestuur in Amsterdam en coach ik leerkrachten voor Klasse(n)Kracht vanuit mijn eigen bedrijf door het land heen

Regio: Flevoland/Noord-Holland/ Utrecht/ Overijssel/ Friesland/ Gelderland/ Drenthe

 

Pamela-van-Walbeek--klassenkracht-specialist

Samenwerken?

 

Samen werken aan een hechte, positieve, groep waar je met RESPECT voor de klas staat?

Mail naar: pamela@specialist-klassenkracht.nl