Specialist 'Mirjam'

.

Over Mirjam

Vanuit verbondenheid en betrokkenheid benader ik de wereld. Mijn kinderen, Sam en Sofie hebben mij al vroeg in mijn leven geleerd dat de verbinding met kinderen niet voortkomt uit het feit dat ze uit ons voortkomen. De verbinding komt voort uit het feit dat wij hen echt kunnen zien. Sam en Sofie zijn geadopteerd.

Verbinding is met ieder kind en ieder mens mogelijk zolang wij ze zien. Deze diepe overtuiging vormde de basis van mijn zoektocht, ontwikkeling en specialisatie in het coachen van kinderen en iedereen die met kinderen werkt.

Ook als specialist Klasse(n)kracht vormt deze overtuiging voor mij de basis. Samen met de leerkracht echt kijken naar wat kinderen en de groep nodig heeft. Zoeken naar de verbinding en deze versterken, vind ik fantastisch om samen te doen.

Inmiddels weet ik wat het grote positieve effect is van de RESPECT aanpak en hoe deze kan bijdragen aan een fijne, veilige, hechte groep.

“Het grootste geschenk dat je iemand kan geven is oprechte aandacht”

– Mirjam Tops – 

Samenwerken?

 

Nieuwsgierig of deze aanpak jou ook verder kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact op via mirjam.tops@specialist-klassenkracht.nl

Ik hoop je snel te spreken,.

 

Regio: Eindhoven

 

mirjam-tops-specialist-klassenkracht