Mini-training Klasse(n)Kracht met RESPECT voor de klas

Onrust in je klas?
In 5 lessen Regie voeren op Gedrag

en krijg meteen toegang

Mini-training Met respect voor de klas
In sommige klassen reageren leerlingen sterk op elkaar (ik heb het gevoel alsof ik op de markt sta), anderen bemoeien zich overal mee, haantjesgedrag (apenheul is er niks bij), sterk reageren op elkaar en ga zo maar door.
Het kost je bakken met energie en vooral: het gaat ten koste van de leertijd. En dat geeft vervolgens weer stress omdat je het gevoel hebt dat dat een negatieve invloed heeft op de resultaten. Als je niet oppast zit je klem in een vicieuze cirkel.

Wil je rust in je klas? Vind je een goede sfeer belangrijk en wil je fijn les kunnen geven? Maak dan nu kennis met onze manier van werken en denken via deze mini-training. Ik help je om in 5 lessen samen met de klas de rust in je klas terug te brengen.

Gedrag is een vak

Concrete tools

Klasse(n)Kracht® geeft me concrete tools en daardoor houvast om een echt fundament te bouwen.

Super waardevol

Ik snap nu veel beter wat er in een groep kan gebeuren en ook heb ik meer concrete tools bij wat ik daar als leerkracht mee kan.

Onder de indruk

Ik wilde even laten weten dat ik onder de indruk ben.

R
Tools om een stevig fundament met je groep te bouwen
R
Rust in je groep door helder regie te voeren
R
Stap voor stap de lessen met de groep doen
R
Praktische en concrete tips
R
De basis voor een fijne sfeer
Met respect voor de klas

Wat komt er aan bod?

Regie voeren

Regie voeren

De dynamiek neemt het soms over totdat je weet hoe je regie moet voeren.
Persoonlijk meesterschap

Persoonlijk Meesterschap

Ontdek hoe jij aan het roer staat zonder hard te werken.

Trainen vaardigheden

Trainen van Vaardigheden

Ontdek het geheim achter gedrag.

De RESPECT-aanpak is een model dat ontstaan is in de praktijk van het werken met ‘moeilijke’ groepen. Na het begeleiden van honderden leerkrachten met ingewikkelde dynamische processen ontdekte ik de aanpak die keer op keer bewijst dat dynamische processen met de juiste aanpak veranderd kunnen worden.

Mijn missie met deze training

Al 20 jaar begeleid en train ik leerkrachten met ‘moeilijke’ groepen. Inmiddels ook al honderd Specialisten Klasse(n)Kracht opgeleid. Het is mijn diepste wens een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Dat school een plek is waar je je fijn voelt, waar je jezelf leert kennen, waar anderen jou leren kennen en waar je geholpen wordt om met elkaar te kunnen samenwerken en samenspelen op een fijne manier.

Het is mijn verlangen om leerkrachten alle tools in handen te geven die nodig zijn om de diepere betekenis van het groepsdynamische proces te begrijpen. Met als doel kinderen sociaal, zelfbewust, zelfverzekerd en zelfverantwoordelijk te leren worden zodat zij leren om op een fijne manier met elkaar samen te leven.

Bestel de mini-training nu voor €27,00

klassenpad-jelly-bijlsma-wie-ben-ik