Bedankt, maar wacht nog even

Je aanvraag voor het gratis e-book is gelukt. Je ontvangt dit over enkele minuten in de mail. Maar hoe zou je het vinden om een werkwijze te hebben om vanaf de voordeur regie te voeren op een sociaal, veilig en krachtig klimaat in de klas en in de school? Als je hier wel oren naar hebt, dan is het boek ‘KLASSE(N)KRACHT: met RESPECT voor de klas’ iets voor jou.

Al meer dan 4500 boeken verkocht!

R

Concrete tools om een stevig fundament met je groep te bouwen

R

Het meest concrete boek over regie voeren op groepsvormingsprocessen

R

Duidelijke casuïstiek

R

‘Gedoe’ transformeren in samen leren van en met elkaar

R

Een aanpak die keer op keer laat zien dat het werkt!

R

Veel praktische en concrete tips

R

Rust in je groep door helder regie te voeren

Bestel het boek nu voor maar

 € 19,99 (ipv 27,50)

(verzendkosten neem ik voor mijn rekening)

"
Met respect voor de klas

Het beste uit elk kind

Met dit boek kan jij als leerkracht samen met jouw klas er voor zorgen dat niet het gedoe in je klas de overhand neemt, maar dat je een fijne sfeer neerzet en doet wat je het allerliefste doet: het beste uit elke kind naar boven halen.

Fijn boek om te lezen

Ik vind het zo’n fijn boek omdat het een aantal verschillende theorieën met elkaar verbindt en vervolgens de link legt met de praktijk.

Heldere omschrijvingen

Ik vind het een fijn boek met heldere omschrijvingen en duidelijke voorbeelden!Ik pak het geregeld.

Onder de indruk

“Ik wilde even laten weten dat ik onder de indruk ben van het boek Klasse(n)kracht. Alles waar ik al jaren voor sta en probeer te doen in mijn klas en collega’s mee te inspireren.. staat beschreven in jouw boek.

Mijn missie met dit boek

Al 20 jaar begeleid en train ik leerkrachten met ‘moeilijke’ groepen. Inmiddels ook al honderd Specialisten Klasse(n)Kracht opgeleid. Het is mijn diepste wens een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Dat school een plek is waar je je fijn voelt, waar je jezelf leert kennen, waar anderen jou leren kennen en waar je geholpen wordt om met elkaar te kunnen samenwerken en samenspelen op een fijne manier.

Het is mijn verlangen om leerkrachten alle tools in handen te geven die nodig zijn om de diepere betekenis van het groepsdynamische proces te begrijpen. Met als doel kinderen sociaal, zelfbewust, zelfverzekerd en zelfverantwoordelijk te leren worden zodat zij leren om op een fijne manier met elkaar samen te leven.

Bestel het boek nu voor €19,99
(verzendkosten neem ik voor mijn rekening)

klassenpad-jelly-bijlsma-wie-ben-ik

Inspirerend

Met jouw fantastische boek ga ik met meer zelfvertrouwen richting een eigen klas. Wat mij betreft zou het verplichte kost moeten zijn voor elke PABO.

Concrete tools

Klasse(n)Kracht® geeft me concrete tools en daardoor houvast om een echt fundament te bouwen”.

Super waardevol

Ik snap nu veel beter wat er in een groep kan gebeuren en ook heb ik meer concrete tools bij wat ik daar als leerkracht mee kan.